HTML

lengyelbalazs

Friss topikok

  • lakerzso: most én is ültettem lencsé sárgaborsót majd kiderül hogy mijen és majd le irom (2013.04.29. 11:28) 20.
  • lengyelbalazs: @edaniel: oké oké. D. pont, a lejtő alján az egyenes és a lejtő találkozásánál a meredekebb oldal... (2012.04.12. 14:32) 102.
  • lengyelbalazs: @Benjamin26: -ez a bajom nekem is. képlet alapján tényleg nem kellene változnia, de ez akkor nem ... (2012.02.20. 07:49) 100. jubileum avagy a centenárium
  • lengyelbalazs: és abban folyékony állapotban van? (2008.03.24. 21:27) 98.

Linkblog

84.

2007.08.26. 20:22 lengyelbalazs

 

2007. 08. 25

 

Idén két meghívásunk volt a tűzijátékra. Mindkettő céges buli volt. Épületek tetejéről lehetett nézni a cirkuszt (kenyeret és cirkuszt a népnek). Az egyik a lánchíd utcai szálloda tetejéről lett volna, a másik a Corvinus egyetemen volt. Nem vagyunk nagy tűzijátékra járók, de gondoltuk ezt a lánchidast kár lenne kihagyni. Még a vihar sem szegte kedvünket. Terv szerint páholyból a legtutibb helyről nézzük majd. El is indultunk időben Nagytétényből, 7 kor. Gondoltuk, hogy szépen elmegyünk kocsival a Körtérig, és onnan majd BKV- val a szállóhoz. Minden rendben is lett volna addig, amíg meg nem próbáltunk felszállni a villamosra. Sikerült a szervezőknek egy olyan menetrendet csinálni, miszerint dél-Budáról érkezők nem tudtak túljutni a Gellért téren. Nem járt a 86-os busz, nem jártak a villamosok. Gondoltuk nem adjuk fel. Hívunk egy taxit. A taxi társaságok diszpécserei is elküldtek. Lezárták a környéket, nem lehet eljutni sehogy odáig. Feladtuk. És elmentünk a Petőfi hídhoz közeli Másik épületre, de azért elgondolkodtató, hogy csinálnak egy rendezvényt, amit nem lehet megközelíteni.

 

És akkor a kérdés. Igaz egész más ügyben. Tudtok nekem 3 olyan dolgot felsorolni, ami magyar fejlesztés, magyar gyártás, magyar tulajdonú, sikeres tárgy, gép, eszköz? Akármi lehet, TV – től a csemperagasztóig, ceruzától a ruhákig. Döbbenetes. És azt hallom minden honnan, hogy a magyar egy nagyon jó képességű, feltaláló, okos nemzet. Így van ez még?

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdes-felelek.blog.hu/api/trackback/id/tr24149661

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása