HTML

lengyelbalazs

Friss topikok

  • lakerzso: most én is ültettem lencsé sárgaborsót majd kiderül hogy mijen és majd le irom (2013.04.29. 11:28) 20.
  • lengyelbalazs: @edaniel: oké oké. D. pont, a lejtő alján az egyenes és a lejtő találkozásánál a meredekebb oldal... (2012.04.12. 14:32) 102.
  • lengyelbalazs: @Benjamin26: -ez a bajom nekem is. képlet alapján tényleg nem kellene változnia, de ez akkor nem ... (2012.02.20. 07:49) 100. jubileum avagy a centenárium
  • lengyelbalazs: és abban folyékony állapotban van? (2008.03.24. 21:27) 98.

Linkblog

99.

2008.12.28. 22:27 lengyelbalazs

na jó, lehet eljött az ideje a folytatásnak.

az utóbbi idők hallgatása: aki ismer tudja, miért volt, aki nem, annak meg titok. viszont most újra próbálkozom. a feltételeim kicsit változtak. nem fog menni a korábbi sűrűség (pedig az se volt nagy szám). a rendszertelenségre fogom fektetni a hangsúlyt, remélhetőleg eltűnések nélkül.

kezdem az elején. ezer éve nem léptem ide be, és erre mi fogad? reklám felajánlás. hát most erre mit lehet mondani. inkább semmit. talán magamnak írom, talán az ismerőseimnek, talán unatkozom, talán hülyülök.

a jubileumi jelentkezés előtt egy agyament kérdésem van. ciki-nem ciki, nem tudom a választ, de miután feltettem a kérdést utánanézek. szóval mondja már meg valaki, hogy mi is az a bors? kicsit hasonlít a lencsés, sárgaborsós kérdéshez. mindegy. tehát mi is az a bors? tudom egy növény. de a nöcénynek milye? a termése, a termésének a magja? mi is ez? hol terem? hogy néz ki? segítsetek, nézzetek hülyének, nézzetek magatokba, és gondolkodjatok. mit örlünk a levesbe?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdes-felelek.blog.hu/api/trackback/id/tr33846014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása